Materiaal: hout, fruitnetjes en schroot
Formaat: 165 cmMateriaal: Neolith
Formaat: 15 cm, inclusief sokkel

Materiaal: biels en schroot
Formaat: 30 cmMateriaal: 3D-print en verf
Formaat: 30 cm, incl sokkel


Materiaal: Neolith, sokkel hardsteen
Formaat: 15 cm, inclusief sokkelBoven de vijver bij het grote landhuis van de Baak in Driebergen ‘zweeft’ een kunstwerk. Het heet Blue Blue Electric Blue en verbeeldt onmiskenbaar een huis. Een huis waar weliswaar niet de wanden maar het lijnenspel uitnodigt. Laat de binnenruimte je gedachten en dromen omhullen. Laat het bubbelen binnen het elektrische blauw en zie welke ideeën de schoorsteen verlaten. David Bowie’s: “Blue blue electric blue, thats the colour of my room where I live in” is voor mij sterk verbonden aan dit beeld

Materiaal: Het huis is gelast van oud staal en geverfd.


Materiaal: Douglas houtskelet frame met zwarte stalen golfplaten
Afmetingen: 5 meter lang, 3 meter breed, 4 meter hoog
Voor dit werk gaf ik mezelf de opdracht om los te komen van het precieze, gladde eerdere werk om tot en een wat ‘ruiger en rauwer’ eindresultaat te komen. De uiterlijke kenmerken van het basismateriaal EPS en PUR zijn nog zichtbaar.

De beweging is geïnspireerd op de turnoefeningen die mijn lenige vader deed toen ik klein was. De krachttoer die hij uitbeeldt, gold hier ook voor mij: loskomen van mijn precieze, perfectionistische werkwijze en kleur toevoegen, het was een spannende onderneming!
Ik maakte dit beeld ter gelegenheid van Singelkunst 2022 in Woerden. De bevestiging was een uitdaging. Het kwam daar te staan op een dukdalf naast de Burgemeester Vosbrug. Net als bij Duik, zorgt ook bij dit beeld de spiegeling in het water voor een verrassend effect.

Materiaal: EPS-schuim, polyurea en lak
Afmetingen: 140x90x170 cmDuik is het tweede grote beeld dat ik op dezelfde manier heb vervaardigd als Rolman. Het is geplaatst midden in de vijver op Landgoed De Horst in Driebergen. In een soepele duikvlucht raakt het grote beeld licht het water en wordt daarin weerspiegeld.

Materiaal: EPS-schuim met kunsthars, polyurea coating
Afmetingen: 250x100x180 cm