De site van Margreet Klaverdijk beelden is onder constructie. Op deze tijdelijke pagina vindt u de komende exposities.


Atelierroute Utrecht – 23 en 24 september

In het weekend 23 en 24 september neem ik deel aan de Atelierroute Utrecht. Samen met een aantal andere exposanten mag ik gebruik maken van de prachtige ruimte binnen Kanaal 30, bedrijfsverzamelgebouw voor creatieve beroepen. Ik laat daar onder andere het grote beeld Handstand 1 zien en een nieuwe filmimpressie van mijn buitenbeelden. Naast andere kleine werken, in ieder geval het nieuwe kleine Stormhuisje! Het is 12 cm hoog en gemaakt van gietsteen.

Locatie
Kanaal 30 gelegen aan de Kanaalweg 30, Utrecht. Open van 12.00-17.00. Ook de juiste plek voor koffie, taart en meer bij café Keet. Kijk op Google Maps voor de exactie locatie.

Stormhuis
Handstand 1

Beelden op landgoed de Horst

In juli heb ik de beelden op landgoed de Horst gewisseld. In de vijver staat nu Blue Blue Electric Blue. Wederom prachtig hoe de spiegeling in het water het beeld doet zweven en de dubbeling van de reflectie het beeld verrijkt. Kijk op Google Maps voor de locatie.

Blue Blue Electric Blue
Blue Blue Electric Blue

Het Stormhuis – de Folly staat!

In 2018 nam ik deel aan Folly Art Norg in Drenthe. Dat was een groot succes maar de expositie duurde slechts 6 weken. Ik heb alle materialen van de Folly bewaard in de hoop het nog eens op te kunnen bouwen. Nadat ik twee jaar geleden een bouwlocatie aangeboden kreeg in Woerden, en de bouwvergunning verleend werd, ben ik begonnen met de herbouw van het Stormhuis. Het is fantastisch dat het nu voor twee jaar of meer, mag blijven staan.

Pak de fiets of wandel er langs.
Prachtig zoals de Folly in het weiland te midden van de fruitbomen staat. De locatie ligt aan het Kromwijkerpad, een fiets- en wandelpad richting het gemaal. Parkeren is beperkt mogelijk op de Kromwijkerdijk en bij het gemaal Papekop Diemerbroek. Vanaf de Kromwijkerdijk is het ongeveer 200 m lopen. Kijk op Google Maps voor de exacte locatie.

Neem contact met me op via info@margreetklaverdijk.nl of +31612881516, voor een afspraak als je de Folly rondom en van dichtbij wilt bekijken.

Er zullen binnenkort replica’s verkrijgbaar zijn van zwart gietsteen (15x10x12,5 ,1500 gr). Meer informatie volgt.

Woerden 2023
Opbouw Stormhuis Woerden 2023
Replica Stormhuis

In het Algemeen Dagblad van 28 februari 2023 verscheen een artikel over de Folly in Woerden. Lees hier het artikel Dit nutteloze bouwwerk wordt een verzakt scheef huis


De Lindschoten Kunstroute

3 juni 2023 De Linschoten kunstroute. Theater de Wildeweg, Het Wapen van Linschoten, de kerk en bewoners van de Dorpstraat stellen hun huizen open voor een ééndaagse expositie. Ik doe mee met een aantal beelden

Opening zondag 14 mei van 13.00-16.00, officieel moment rond 14.00


Utrechtse Open tuindagen

1 juli 2023 Tijdens de Utrechtse Open tuindagen exposeer ik met een groep beeldhouwers in de tuin van de Volksuniversiteit te Utrecht. Tot ongeveer 10 juli te bezichtigen. Neem contact op voor bezichtigen na 1 juli met mij of de Volksuniversiteit voor toegankelijkheid

Rolman
Handstand

Verhuur grote beelden

Mijn grote buiten beelden zijn te huur. U kunt de beelden zien op locatie in deze film op TouTube


Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@margreetklaverdijk.nl of +31612881516

Vriendelijke groet,
Margreet Klaverdijk